Η Ελλάδα, θέμα νέας τηλεοπτικής σειράς στις ΗΠΑ, με γυναίκα Πρωθυπουργό

Η Ελλάδα, θέμα νέας τηλεοπτικής σειράς στις ΗΠΑ, με γυναίκα Πρωθυπουργό Facebook Twitter
2

Τηλεοπτική σειρά έγινε στις ΗΠΑ  η κρίση στην Ελλάδα και οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια των Ηνωμένων Πολιτειών, το ΝΒC. Πρόκειται για τη νέα δραματική σειρά με τίτλο «American Odyssey» στην οποία σύμφωνα με  «Τα Νέα» στο δεύτερο επεισόδιο κάνει την εμφάνισή της η Σοφία Τσαλδάρη, πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Την «Πρωθυπουργό»  υποδύεται η Ιρλανδή Ορλά Μπρέιντι, η γυναίκα που σύμφωνα με το σενάριο είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Η Τσαλδάρη ταξιδεύει στις ΗΠΑ προκειμένου να συναντηθεί με αξιωματούχους της Ουάσιγκτον και να τους εκθέσει το πολιτικό της πλάνο. Σπεύδει να τη γνωρίσει η νεαρή Μάγια Ντέκερ, την οποία ενσαρκώνει η δεύτερη ελληνική συμμετοχή στην παραγωγή, η ελληνοαμερικανίδα Ελενα Καμπούρη, ηθοποιός που, παρά τα 16 της χρόνια, μπήκε δυνατά στη βιομηχανία του θεάματος συμμετέχοντας σε δουλειές όπως η ταινία «The Cobbler» με τον Ντάστιν Χόφμαν και η σειρά «Gossip Girl.

Η πλοκή της σειράς περιστρέφεται γύρω από την ανακάλυψη μιας μεγάλης εταιρείας των ΗΠΑ που χρηματοδοτεί ισλαμιστικές ομάδες τρομοκρατών η οποία γίνεται μετά την επίθεση που δέχεται μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών από μισθοφόρους που έχουν σταλεί από την ίδια την εταιρεία. 

Η ηρωίδα της σειράς ανακαλύπτει ευρισκόμενη σε αποστολή διαπιστώνει την εμπλοκή της αμερικανικής εταιρείας στη χρηματοδότηση ομάδας τζιχαντιστών και επιβιώνει από φονική επίθεση της ομάδας της. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο Πίτερ Ντέκερ, πρώην εισαγγελέας που εργάζεται πλέον ως δικηγόρος στην εν λόγω διεφθαρμένη εταιρεία (η σχέση που αναπτύσσει με τη Σοφία Τσαλδάρη, είναι από τις πιο στενές μέσα στη σειρά).

Το Odyssey προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο OTE CINEMA 1HD

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια