«Αν είναι μόνος του ο μετανάστης τον πνίγεις, όταν έχει παιδί μαζί του;»

«Αν είναι μόνος του ο μετανάστης τον πνίγεις, όταν έχει παιδί μαζί του;» Facebook Twitter
10

«Πέφτει ο άλλος στη θάλασσα και αν είναι μόνος του θα τον πνίξεις. Αν έχει και μωρό μαζί του;», ήταν το ερώτημα που έθεσε κατά τη διάρκεια της εκπομπή του στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη ο δημοσιογράφος, απόστρατος συνταγματάρχης, και πολιτευτής του ΛΑΟΣ, Αντώνης Μυλωνάκης.

Η φράση του παρουσιαστή που αναφέρθηκε με αυτό τον τρόπο στο μεταναστευτικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Καλέ ένας βρέθηκε σε αυτό το κόμμα ( το γράφεις και κώμα ... ) ειλικρινής και πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο !!! Θυμάστε όταν ο Καρατζαφέρης απειλούσε θεούς και δαίμονες με μηνύσεις, έτσι και αποκαλούσαν ακροδεξιό το ΛΑΟΣ ( με τον τόνο στο Α, έτσι, για να ανεβάσει πίεση ο αρχηγός );
Και δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι έχουν βήμα, κάνουν εκπομπές, γράφουν και εκλέγονται ως πολιτικοί. Να σεβαστώ απόψεις που εκφράζουν διαφωνία με την όλη κατάσταση αλλά ΟΧΙ ρε παιδιά να μιλάμε για πνιγμούς, δολοφονίες κλπ κλπ. Γιατί με την ίδια λογική που απαιτούμε, ως Έλληνες, ανθρώπινη αντιμετώπιση απο τους δυτικοευρωπαίους, εκείνοι δικαίως μας θεωρούν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ας πρυτανεύσει η λογική (Εδω γελάμε) αλλά είναι και η μόνη λύση.
Τι Εεεε;Δεν είναι πρόβλημα να κουβαλάνε τα μωρά τους μαζί;Μα αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!Έχουμε και ένα επίπεδο, δεν πνίγουμε έτσι όποιον να ναι!Το χουν καταλάβει και το κάνουν επίτηδες... είναι πονηροί αυτοί μη νομίζεις...
Θα πρότεινα να πνιγούμε και τα παιδιά αφού είναι τόσο πονηροί - το κρίμα στο λαιμό τους- αλλα μετά είναι τόσο αδίστακτοι που μπορεί να αρχίσουν κουβαλάνε γάτες και σκυλιά μαζί. Και μετά εντάξει και εμείς άνθρωποι είμαστε, με τι καρδια να πνίξουμε τα και ζωντανά?