Καταδικάστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για δυσφήμιση του Νίκου Χατζηνικολάου

Καταδικάστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για δυσφήμιση του Νίκου Χατζηνικολάου Facebook Twitter
5

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου καταδικάστηκε για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο κ. Παπαδημητίου είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του κ. Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ἁγορά», το Εφετείο Πειραιώς, με την 813/2014 απόφασή του, δικαίωσε τον εκδότη της εφημερίδας, κρίνοντας, κατά πλειοψηφία, ότι ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δυσφήμισε το δημοσιογράφο, διαδίδοντας ψευδή γεγονότα, προκαλώντας του ηθική βλάβη.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πρέπει να καταλάβει αυτός και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό το επάγγελμα ότι δεν μπορούν να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε ότι θέλουν χωρίς συνέπειες.
Googlare "Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές" και δες το άρθρο που έγραψε στην Καθημερινή, από εκεί ξεκίνησε. Βασικά δίκιο είχε ο άνθρωπος αλλά ποιος να τα βάλει με τον ομιλάρχι.