« “Συριζοδημοσιογράφοι” θα επιχειρήσουν ανακατάληψη της ΕΡΤ»

« “Συριζοδημοσιογράφοι” θα επιχειρήσουν ανακατάληψη της ΕΡΤ» Facebook Twitter
7

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει δημοσίευμα του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου των Νέων, ο οποίος γράφει στη στήλη του στην εφημερίδα ότι το βράδυ των εκλογών σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, «συριζοδημοσιογράφοι» θα επιχειρήσουν «ανακατάληψη» του κτιρίου της ΕΡΤ, νυν ΝΕΡΙΤ.

Γράφει ο Παπαχρήστος:

 «Σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται εσχάτως η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Γιωργος Παπαχρηστου.Μαλιστα.Οσοι εχουν παρακολουθησει την αρθρογραφια του,η εχουν εικονα της "παρουσιας"του σε"παραθυρα"καναλιων,δεν χρειαζεται να καταλαβουν τι συμβαινει.Ο εν λογω κυριος αντιμετωπιζει,εδω και πολυ καιρο, οτιδηποτε σχετιζεται με την λεξη "Συριζα" με τροπο που κανει τον ...Πορτοσαλτε του ΣΚΑΙ να μοιαζει... μελος της κεντρικης επιτροπης του και κολλητος του του Τσιπρα !
Πιθανόν κάποιος από τα λαμόγια της ΠΟΣΠΕΡΤ όντως πέταξε την ιδέα αλλά για άλλο λόγο, θέλουν να εκβιάσουν για μια θεσούλα στη νέα κατάσταση αναγκάζοντας το Σύριζα να τους διορίσει για να αποφύγει τις ακρότητες,Οπότε φυσικά και δε θα γίνει πραξικόπημα, αυτό που όμως δυστυχώς θα γίνει είναι κατάληψη στρατηγικών θέσεων στη νέριτ από Καλφαγιάννηδες.
Την είδηση για το οτι θα έρθει ο Γκοντζίλα στην Αθήνα, με το που θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ την κρατάνε για την Παρασκευή πριν τις εκλογές.Αυτές οι ειδήσεις (και αντίστοιχες για την άλλη πλευρά) είναι καμπανάκι. Αν (θέλεις να) τις πιστεύεις σημαίνει πως είσαι τουλάχιστον φανατισμένος.
Δεν φαίνεται τραβηγμένο σενάριο δεδομένου ότι αρκετοί "αλληλέγγυοι" του Σύριζα κατά καιρούς προβαίνουν σε τέτοιου τύπου "πολιτικές" κινήσεις. Πλέον και νόμιμα.