Tι πραγματικά συνέβη με τους ομοφυλόφιλους στο Σότσι;

Tι πραγματικά συνέβη με τους ομοφυλόφιλους στο Σότσι; Facebook Twitter
2

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ "To Russia With Love" το οποίο γυρίστηκε λίγο πριν και κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Σότσι τον περασμένο Χειμώνα.

Μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο δεν είχε γίνει γνωστή η παραγωγή του και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στη Ρωσία μια και δεν δόθηκε ποτέ η σχετική άδεια. Το "To Russia With Love" ακολουθεί τις ζωές των ομοφυλόφιλων αθλητών κατά την παραμονή τους στο Σότσι και συμπεριλαμβάνει μαρτυρίες και ντοκουμέντα από την  καθημερινότητά τους στην προσπάθεια να τηρήσουν τον πολυσυζητημένο νόμο για την gay προπαγάνδα.

Η πρεμιέρα του "To Russia With Love" θα γίνει από το Epix στις 28 Οκτωβρίου ενώ στη δημοσιότητα έχουν δοθεί τρία αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ και το trailer.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πολύ ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ.Ρατσιστική,σοβινιστική και μισαλλόδοξη είναι η Ρωσική κοινωνία και κοινή γνώμη.Ελλάδα και Σερβία αποτελούμε μικρογραφία της,εξ ου και η μεγάλη ρωσοφιλία εδώ.Ευτυχώς,η ένταξη μας στην ΕΕ έχει κάνει τα πράγματα κάπως καλύτερα στη χώρα μας.
Γι αυτό να προσέχουμε όταν λέμε "έξω απ την Ευρωπη", που λέγεται από δεξιά μέχρι αριστερά...και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων πολιτών...ΥΓ Αυτό το παιδί (όπως και κάθε παιδί) έπρεπε να πραγματοποιεί τα όνειρά του ένα ένα..κι όχι να μάχεται μόνο του κι αβοήθητο...Επίσης πόσο περισσότερο άντρας είναι απ τους διώκτες του...πόσο θ αντέξει όμως???