30.000 ευρώ πρόστιμο στον Λαζόπουλο

30.000 ευρώ πρόστιμο στον Λαζόπουλο Facebook Twitter
10

"Ο ανασχηματισμός έγινε γιατί είμαστε μπουρδέλο και σαν τέτοιο πρέπει να αλλάζουν οι πουτάνες του. Η διαφορά της κυβέρνησης με τα μπουρδέλα, είναι ότι εδώ σε πηδάνε, αντί να πηδάς."

Οι παραπάνω φράσεις όπως περίπου ειπώθηκαν σε εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έγιναν η αιτία επιβολής προστίμου 30.000 ευρώ από το ΕΣΡ.

Ο ΑLPHA καλείται να πληρώσει το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε για κακή ποιότητα γλώσσας στην εκπομπή που προβλήθηκε στις αρχές Ιουνίου και η οποία σχολίαζε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης στο «E TV», διότι πρόβαλε τυχερό παιχνίδι σε μεσημεριανή ώρα ενώ οι κανονισμοί προβλέπουν τη μετάδοσή τους μετά τις 12 και μισή το βράδυ.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Smile TV, λόγω μετάδοσης παιδικών διαφημίσεων σε ακατάλληλη ώρα, ενώ με πρόστιμο 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε το «Δίκτυο Τηλεόραση» του νομού Σερρών για κακή ποιότητα προγράμματος και προσβολή προσώπου.

Τέλος, συστάσεις έγιναν στο Galaxy 92 και τον Derti 98.6 για προβολή χορηγών.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM