George Clooney εναντίον βρετανικής Daily Mail

George Clooney εναντίον βρετανικής Daily Mail Facebook Twitter
0

Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η μητέρα της δικηγόρου Άμαλ Αλαμουντίν, της συντρόφου του George Clooney, είχε εκφράσει διαφωνίες για τον γάμο τους και είχε υποστηρίξει πως θα προτιμούσε η κόρη της να είχε επιλέξει σύντροφο από τη θρησκευτική κοινότητα των Δρούζων.

Σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του ρεπορτάζ το οποίο εξόργισε τον ηθοποιό, αναφέρεται πως η μέλλουσα πεθερά του ισχυριζόταν πως η κόρη της θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται ο ηθοποιός απαντά και στέλνει επιστολή η οποία δημοσιεύεται στο USA Today.

"Θέλω να αναφερθώ στην ανευθυνότητα της Daily Mail στο ρεπορτάζ της Δευτέρας. Σπάνια απαντάω σε δημοσιεύματα εφημερίδων εκτός αν εμπλέκεται η ασφάλεια και η ευτυχία τρίτων. Η Daily Mail έχει δημοσιεύσει μια εντελώς κατασκευασμένη ιστορία για τη μητέρα της συντρόφου μου την οποία παρουσιάζουν ως αντίθετη με το γάμος μας για θρησκευτικούς λόγους ."

 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρει πως το ρεπορτάζ είναι γεμάτο ανακρίβειες και πως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί:

"Δεν με νοιάζει αν η Daily Mail κατασκευάζει ιστορίες ή ένα σωρό ανόητες ιστορίες τις οποίες επινοούν καθισμένοι στους υπολογιστές τους." τονίζει αλλά ξεκαθαρίζει πως εδώ πρόκειται για δημοσίευμα που θίγει θρησκευτικές διαφορές και που χαρακτηρίζεται επικίνδυνο. Ο ηθοποιός κλείνει την επιστολή του αναφέροντας πως ένα τέτοιο δημοσίευμα ξεπερνά τα όρια του tabloid και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν υποκινητής βίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ