ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Χατζηνικολάου ακύρωσε τη συνέντευξη Θεοδωράκη στο Star

Ο Χατζηνικολάου ακύρωσε τη συνέντευξη Θεοδωράκη στο Star Facebook Twitter
23

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης, όμως όπως ανακοινώθηκε, η εμφάνιση του ακυρώνεται.

Την ακύρωση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε μέσω Twitter, αν αληθεύει ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή ο κ. Θεοδωράκης δεν ήθελε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, απάντησε: «Ισχύει. Του ζήτησα εξαρχής να καθίσει απέναντι σε 3 ή 4 δημοσιογράφους, όπως είχα κάνει στο παρελθόν και με τον Αλ.Τσίπρα».

Σε ανάρτηση στο σάιτ του Ποταμιού δίνεται η εξής εξήγηση:

Το Ποτάμι επιβεβαιώνει πως ο Σταύρος Θεοδωράκης προτείνει δημόσια συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς και βέβαια με τον Πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα, είτε όλοι μαζί, είτε με τον καθένα ξεχωριστά. Το Ποτάμι δεν θέτει κανέναν όρο, αρκεί οι κανόνες της συζήτησης να τεθούν από δημοσιογράφους και όχι από κόμματα.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Star, είχαμε συμφωνήσει με την πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων πολιτικών αρχηγών στην ίδια εκπομπή (του Αλέξη Τσίπρα στις 14.10.2013, του Πάνου Καμμένου στις 28.10.2013 και του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 3.2.2014). 

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί αρχηγοί απαντούσαν στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου και του κοινού που είχε προσκληθεί στην εκπομπή. 

Σήμερα, υπήρξε αιφνιδιαστικά μια νέα πρόταση από την πλευρά των συνεργατών του Νίκου Χατζηνικολάου: ο Σταύρος Θεοδωράκης να δεχτεί ερωτήσεις από πάνελ δημοσιογράφων που θα επέλεγε η εκπομπή και όχι μόνο από το κοινό όπως συνέβη με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Τους εξηγήσαμε ότι αυτού του τύπου η συνέντευξη παραπέμπει στα ντιμπέιτ που ήδη έχουμε προτείνει. Ντιμπέιτ με πολιτικούς αρχηγούς, διακαναλικά, στα οποία θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι από διαφορετικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και όχι ντιμπέιτ του ενός, κατ' εξαίρεση, από μια εκπομπή, ενός μόνο καναλιού.

23

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM