Η Eurovision επιστρέφει μέσα από τη Δ.Τ

Η Eurovision επιστρέφει μέσα από τη Δ.Τ Facebook Twitter
10

Η Eurovision επανέρχεται, αυτή τη φορά μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση και με νέα παρουσιάστρια, την Ανδριάνα Μαγγανιά. Την Τετάρτη 5 Μαρτίου θα μεταδοθούν τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια, σε ειδική εκπομπή ενώ στις 11 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την ΔΤ/ΝΕΡΙΤ στον 59ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.


Η εκδήλωση θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς και το τραγούδι που θα επιλεγεί, θα προκύψει από ψηφοφορία (50- 50) τηλεθεατών και κριτικής επιτροπής.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ανδριάνα Μαγγανιά? αυτήν βρήκανε να βάλουμε? και έλεος με τα νυχτερινά κέντρα, Eurovision είναι όχι τα βραβεία "οι άνδρες της χρονιάς". Σε άλλες χώρες γίνονται σε συναυλιακούς χώρους. Το MAD πως κάνει τα βραβεία του στο γήπεδο Tae kwon do, γιατί όχι και ο εθνικός τελικός?Γενικά και να λείπαμε από τον διαγωνισμό για ένα χρόνο δεν θα γινόταν και επανάσταση εδώ που τα λέμε. Η ΝΕΡΙΤ δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα και όλα γίνονται βιαστικά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έχουν ήδη διαλέξει τον εκπρόσωπο μας...(αλλά το show πρέπει να γίνει γιατί..τα λεφτά είναι πολλά). Πάντως για άλλη μια φορά να επαναλάβουμε για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα ότι "δεν έχουμε λεφτά για συντάξεις κτλπ αλλά έχουμε για Eurovision". Το πρόβλημα μας δεν είναι η Eurovision, δεν είδα κανέναν να φωνάζει για το Euro ή για άλλα αθλητικά γεγονότα για παράδειγμα. Ενα πρόγραμμα τόσο πετυχημένο με χορηγούς όπως η Eurovision έχει πολλά έσοδα και δεν υπάρχει ζημιά στο ελληνικό κράτος όπως κάποια λαικιστές-ψευτοκουλτουριάρηδες θα έλεγαν. See you in Copenhagen bitches.
Προσωπικά το μόνο που μου έλειπε πάντα ήταν τα ΄΄Παιχνίδια χωρίς σύνορα΄΄. Με τζούρες στο στυλ του παιχνιδιού που προβάλλει ο Ant1 δεν γίνεται τπτ. Ανάθεμα τη Eurovision για να βλέπω τις ξεβράκωτες. Στο άλλο και γέλιο είχε και αγωνία και γνώριζες τις ομορφιές της κάθε χώρας που διοργάνωνε τα παιχνίδια κάθε φορά.
Nerit Forever!Tώρα με την ανάληψη της παρουσίας της Εurovision-της οποίας είμαι fan-θα αποκτήσει το κύρος που αρμόζει σε κάθε δημόσια τηλεόραση που σέβεται την κοινωνία πολιτών και την λαική συνείδηση και μένει μακρυά απο κομματισμούς!Ave Cesar,morituri te salutant!
Ευτυχώς που δεν έκαναν τη βλακεία να αποχωρήσουμε.Και καλά θα έκανε να προμοτάρει σοβαρά το πιο εμπορικό της προϊόν. Προφανώς κάτι ξέρουν και οι άλλες 36 χωρες που συμμετέχουν.