Το Alter εκπέμπει κάρτα ξανά

Το Alter εκπέμπει κάρτα ξανά Facebook Twitter
14

Με αυτή την κάρτα το Αlter, ιδιοκτησίας Κουρή, προαναγγέλλει την επιστροφή του στο αναλογικό κανάλι 62.

Μέσα στις επόμενες μέρες, θα αρχίσει να εκπέμπει και από την ψηφιακή πλατφόρμα του Digea.

Όλοι οι πρώην εργαζόμενοι σε αυτό (πλην τριών) δέχτηκαν να εργαστούν ξανά, μετά την υπόσχεση της ιδιοκτησίας ότι θα τους καταβάλλει τμηματικά τα δεδουλευμένα τους.

Έτσι το κανάλι που προκάλεσε στην διαφημιστική αγορά ένα μικρό κραχ, άφησε εκατοντάδες εργαζομένους απλήρωτους και οδήγησε τον διευθύνοντα σύμβουλό του κ. Γιαννίκο και τους ιδιοκτήτες του (πρόσκαιρα) στη φυλακή, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Μια χαρά.Όλοι οι διαπλεκόμενοι και κρατικοδίαιτοι συγκροτηματάρχες των ιδιωτικών καναλιών, που χρωστάνε ένα σκασμό λεφτά και σιγοντάρησαν τον ακροδεξιό Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ και να κατασυκοφαντήσει τους εργαζομένους της, τώρα συνεχίζουν ανενόχλητοι να οργιάζουν με τις κρατικές συχνότητες που τις χρησιμοποιούν τσάμπα. Η πίτα της διαφήμισης μοιράζεται στους ημετέρους, αθλητικές διοργανώσεις θα πάνε "στα δικά τους παιδιά" και η στήριξη στον κωλοτούμπα πρωθυπουργό θα συνεχιστεί. Περιμένω τον Κουρή να γίνει ξαφνικά μνημονιακός και να λιβανίζει από το Αλτερ τον Σαμαρά. Ευτυχώς πήρε και ο ΔΟΛ εκείνο το δάνειο και κάνει πλύση εγκεφάλου στον κόσμο.
Ανήθικε αυτουργέ,δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι ότι υπάρχει πιθανότητα να πιστεύω αυτά που γράφω.Ελπίζω να μην ενοχλήθηκες από την αναφορά μου στα δάνεια του Σαμαρά προς τον ΔΟΛ μόλις ανέλαβε την εξουσία ή στο χάιδεμα των συγκροτηματαρχών που χρησιμοποιούν τις κρατικές συχνότητες από το βρώμικο 89, που τους τις μοίρασε η περίφημη κυβέρνηση Τζανετάκη, αριστεροδεξιάς συνεργασίας.Εγώ δεν ενοχλούμαι επιλεκτικά και δεν αναρωτιεμαι μόνο για το πώς απέκτησε το ΚΚΕ τον 902 (όπως κάνεις εσύ σε άλλο σχόλιό σου). Με ενοχλούν και αυτοί που κατείχαν τη συχνότητα του 902 και την πούλησαν σαν να την είχαν κληρονομήσει από τον μπάρμπα τους και όλοι οι διαπλεκόμενοι ΜΜέδες.
αρχιζει σιγα σιγα η προεκλογικη περιοδος...ο κουρης πανατα εκανε το προεκλογικο περιπτερο για οποιο κομμα τον συμφερε μεσω των γκεμπελιστικων μμε του...
1. ΟΛΑ τα ιδιωτικά κανάλια χρωστάνε της Μιχαλούς. 2. Η αίτηση πτώχευσης είναι μια σχετικά συχνή διαδικασία, αλλά συνήθως ατελέσφορη (όσοι ξέρουν, ξέρουν).3. γίνεται τρομερό ανακάτωμα της τράπουλας, ειδικά με την απουσία των κρατικών και τη διαφήμιση που περισσεύει, όπως και με το παιχνίδι του "αντιμνημονιακού προφίλ" (εδώ και ο ΣΚΑΪ προσέλαβε τον αντιμνημονιακό Μαλέλη ενώ το STAR θα το παίεξει σοβαρό με τον άλλο αντιμνημονιακό). Από κοντά κι η κυβέρνηση θέλει να ελέγξει το ρεύμα με ρευστό.4. Έχει πλάκα τελικά, καθώς αποδεικνύεται ότι η τηλεόραση, παρά την ιντενρετική πραγματικότητα παραμένει στα τοπ. Κάνουν αυτοί κάτι λάθος ή εμείς;
Μάλλον κάνετε τα ίδια λάθη με τα mainstream media.Το ίντερνετ κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να έχει όλες τις παθογένειες του παραδοσιακού ελληνικού τύπου,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Η ενημέρωση σας είναι ελλιπής. Μεγάλο κομμάτι των εργαζομένων έχουν καταθέσει αίτηση πτώχευσης της εταιρίας και δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία που αναφέρετε.Στη συγκεκριμένη συνέλευση συμμετείχαν 170 εργαζόμενοι αε σύνολο 450.
Υπάλληλοι απλήρωτοι, υπεύθυνοι που χρωστάνε εκατομμύρια και δεν συλλαμβάνονται, ή και αν συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι αμέσως και η μπίζνα που λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.Η περιγραφή της σύγχρονης Ελλάδας σε λίγες παραγράφους.