Bild: «Το άνοστο χιούμορ του Ρέμου»

Bild: «Το άνοστο χιούμορ του Ρέμου» Facebook Twitter
8

Μετά το Γιώργο Τράγκα και ο Αντώνης Ρέμος κατάφερε να «κοσμήσει» τις σελίδες της γερμανικής Bild, αυτός όχι με τη τεατράλε παρουσία του από τηλεοράσεως αλλά από την σκηνή του Nammos της Μυκόνου με το «χιούμορ του μέσου Έλληνα". Η εφημερίδα τονίζει τα όσα είπε ο Ρέμος κατά του Σόιμπλε, ενώ γύρω έρρεε άφθονος ο καμπανίτης, γράφοντας χαρακτηριστικά για «πάρτι πλουσίων» που χλεύαζαν με άνοστο τρόπο τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Αφού αναφέρεται στους 1.500 που συμμετείχαν στο πάρτι, όπου άνοιξαν 300 ακριβές σαμπάνιες,  η Bild γράφει για το περιστατικό με τον «γεννημένο στη Γερμανία» Έλληνα τραγουδιστή, την ατάκα του για τον Σόιμπλε και στη συνέχεια  σημειώνει  ότι έβρισε και την καγκελάριο.  

Η Bild ερμηνεύει αυτή την εμμονή με Μέρκελ και Σόιμπλε ως αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί η Γερμανία για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο περιουσιακών στοιχείων.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ο καημενος ο Ρεμος σκεφτηκε οπως και τοσοι αλλοι , δημοσιογραφοι , ηθοποιοι, τραγουδιστες, βουλευτες : Τι να πω για να δειξω , εγω , μ' αυτο το μεροκαματο που παιρνω, το ποσο αλληλεγγυος αισθανομαι με τους πεινασμενους. Δεν περναω ενα χερι το Σοιμπλε ; Σακατης ειναι, μακρυα ειναι, αυτος φταιει για οσα περναμε..(μου λιγοστεψαν κι εδω οι σαμπανιες και οι γαρδενιες).. Ακου τα λοιπον ! Να δειξω κι εγω οτι ειμαι παιδι του λαου. Βασανισμενο. Τι κι αν παιρνω τετοιο μεροκαματο; Ξερετε τι εξοδα εχουμε εμεις οι .. καλλιτεχνες ;
Εκείνο που πρέπει να διακινηθεί εντονότερα προς τη Γερμανία είναι οι χοντράδες του Παναγιώταρου για το Βεστερβέλε. Ασφαλώς ο Παναγιώταρος θέλει επαξίως να αποτανθεί στο πιο παρηκμασμένο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και οι Γερμανοί πρέπει να αναρωτηθούν γιατί όλα τα άλλα τα πιάνει η ΒILD και όχι αυτό; Μήπως η Γερμανική Δεξιά έχει δώσει σήμα ότι συναινεί σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΧΑ; Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο Γερμανός, lgbt ή απλά ενδιαφερόμενος για τα ανθρώπινα δικαιώματα ψηφοφόρος. Σε αγγλόφωνα site έχω γράψει, αλλά Γερμανικά δεν ξέρω γρι. Κάντε κάτι.
Οι Γερμανοί που έχουν περιορίσει όσο δεν πάει τους ναζίδες κάνουν πλάτες σε κυβέρνησης ΧΑ! Ότι να ναι!Μήπως το έχεις ρίξει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας; http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4339983.stm
Πάλι γίναμε ρεζίλι των σκυλιών εξαιτίας του ατάλαντου .Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι εκφράζει πολλούς ελληνάρες αλλιώς δε θα το'λεγε.Ή αν το έλεγε δε θα είχε τόσο μεγάλο κοινό να τον ακούσει.
Ανοστο και βλακωδες το χιουμορ του Ρεμου, αλλα δε χρειαζεται να ασχολουμαστε καθε τρεις και λιγο με τη γερμανικη Εσπρεσσο. Την ιδια υποκρισια με το Ρεμο δειχνει και η συγκεκριμενη φυλλαδα.