Καψής: «Με έναν άνθρωπο και 2-3 εθελοντές βγαίνει η ΕΔΤ»

Καψής: «Με έναν άνθρωπο και 2-3 εθελοντές βγαίνει η ΕΔΤ» Facebook Twitter
1

Για ένα υποτυπώδες πρόγραμμα που εκπέμπεται με έναν άνθρωπο και δυο-τρεις εθελοντές έκανε λόγο ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής, απαντώντας στην κριτική για το πρόγραμμα που εκπέμπει από χθες η ΕΔΤ. Ο κ. Καψής είπε ακόμη στην πρωινή εμφάνιση του στο Mega, ότι το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή» ενώ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να κάνει «ό,τι χρειαστεί».

Επισήμανε επίσης ότι «υπάρχει ακόμη ένα παράθυρο συνεννόησης», ωστόσο αν δεν γίνει αυτό, η κυβέρνηση θα προχωρήσει χωρίς τους εργαζόμενους. Κατηγόρησε ακόμη τους συνδικαλιστές ότι «δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να εργαστούν», ενώ αμφισβήτησε ότι η πλειονότητα των εργαζομένων θέλει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Όσα ήταν να κάνουμε τα κάναμε. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα», ο κ. Καψής και αι πρόσθεσε ότι «θα φανεί τι θέλουν οι εργαζόμενοι όταν προκηρυχθούν οι θέσεις εργασίας».

 Παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, Μάχη Νικολάρα, υποστήριξε το Ραδιομέγαρο δεν είναι υπό κατάληψη, με την κ. Καψή να απαντά ότι παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια