Ο 902 καταγγέλλει "παρεμβάσεις" από την Digea και δίνει οδηγίες πώς να δει κανείς ΝΕΤ

Ο 902 καταγγέλλει "παρεμβάσεις" από την Digea και δίνει οδηγίες πώς να δει κανείς ΝΕΤ Facebook Twitter
8

«Οδηγίες» παρακολούθησης της ΝΕΤ μέσω του 902 εξέδωσε στην ιστοσελίδα του καναλιού ο Περισσός, καθώς, όπως καταγγέλλει, εδώ και τρείς ημέρες κάθε φορά που συνδέεται με τη ΝΕΤ, η Digea ρίχνει το σήμα. Στο σάιτ έχει ανέβει και βίντεο με τις «παρεμβάσεις».

Οι "οδηγίες" του 902 για να ξεπεραστεί το πρόβλημα είναι οι εξής:

Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του 902 μόλις εμφανιστεί εικόνα από τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22 - 25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22 - 25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες.

Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε δικό μας πρόγραμμα, η Digea αφαιρεί τις μπάρες.

Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση:

Μόλις ανοίγει το κύκλωμα για να φανεί η εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα να ρίξει μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο, πριν η Digea, δηλαδή οι μεγαλοκαναλάρχες ιδιοκτήτες της, ρίξουν πάλι μπάρες στην οθόνη.

Αυτή η εναλλαγή: πρόγραμμα 902 - μετάδοση από ΝΕΤ - μπάρες Digea - πρόγραμμα 902 - μετάδοση από ΝΕΤ - μπάρες Digea και τούμπαλιν συνεχίζεται στο διηνεκές.

Λεπτομέρεια: Μόλις η Digea ρίξει μπάρες στη μετάδοση του 902 εμείς ανταποδίδουμε αρχίζοντας τη μετάδοση ενός μουσικού θέματος από τον Καραγκιόζη. Μόλις κατεβάσουν τις μπάρες συνεχίζουμε με κανονικό πρόγραμμα.

Δηλαδή ο τηλεθεατής έχει δύο στοιχεία που του εξασφαλίζουν ότι θα δει έστω και με διακοπές τη μετάδοση των εργαζομένων της ΝΕΤ:

1. Παρακολουθεί πότε παίζει το μουσικό θέμα του Καραγκιόζη (μ' αυτό μπαίνει σε εγρήγορση) και γνωρίζει ότι μετά από λίγο θα δει και τα 22- 25 δευτερόλεπτα από τη μετάδοση των εργαζομένων στη ΝΕΤ.

2. Κρατά πατημένο το χρονόμετρο ώστε από τα 20 δευτερόλεπτα να προετοιμάζεται ψυχολογικά έτσι που να μη τσαντίζεται επειδή σε λίγο θα δει μπάρες στην οθόνη.

Το κρίσιμο είναι να παραμείνει συντονισμένος στον 902 κι αντί να του σπάνε τα νεύρα, να διασκεδάζει σκεπτόμενος τους τύπους στην κονσόλα της Digea που κοντεύουν να βγάλουν κάλους στα δάκτυλα καθώς κάθε λίγο πρέπει να πατάνε το κουμπάκι που ρίχνει τις μπάρες.

 

Ο 902 καταγγέλλει "παρεμβάσεις" από την Digea και δίνει οδηγίες πώς να δει κανείς ΝΕΤ Facebook Twitter

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Είναι πάντως λυπηρό να βλέπουμε τον εκφασισμό της ζωής μας στην απόλυτη πράξη και να γελάμε όλοι μαζί. Αυτό σημαίνει ότι τον έχουμε αποδεχτεί σαν ένα αναγκαίο κακό.
Σορρυ, αλλα η digea ειναι η μονη που εχει δικαιωματα επι της ψηωιακης προβολης στην tv.Το ξερεις αυτο;θΦυσικα,δεν υπερασπιζομαι το παρατυπο μονοπωλιο της.Το ξερες αυτο;Γιζ το παρατυπο μονοπωλιο της;Φυσικα, εψαρμοζει αυτην την πρακτικηΕιναι βεβαια να αναρωτιεσαι εν προκειμενω, μηπως και κατι διαφευγει του Περισσου(με ...συμπαθεια... παντα...)
Από το άρθρο φαίνεται να ειρωνεύεστε τον 902 και να σας αφήνει απροβλημάτιστους το γεγονός οτι ρίχνουν παράνομα το σήμα ενός σταθμού (στον 902 αναφέρομαι, όχι στην ερτ).Επίσης σύμφωνα με οτι γράφετε το συμπέρασμα 1 είναι λανθασμένο.
...μακρια απο μενα να υπερασπιστω την lifo αλλα νομιζω οτι δεν ειρωνευεται.το πνευμα των ανακοινωσεων του 902 χρησιμοποιει.εξ΄αλλου το μεγιστο τμημα του κειμενου ειναι απο τιs ιδιεs τιs ανακοινωσειs του 902 που αν ειρωνευονται καποιον ειναι-και πολυ καλα κανουν!-η digea των μεγαλοκαναλαρχων που την ειδε συνταγματαρχηs!