Τηλεθέαση: The Voice εναντίον X Factor - Ξεκάθαρος ο νικητής

Τηλεθέαση: The Voice εναντίον X Factor - Ξεκάθαρος ο νικητής Facebook Twitter
2

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αρχίζει να πιάνει ρυθμό καθώς χθες είχαμε ακόμη μια πρεμιέρα. Το The Voice έκανε πρεμιέρα χθες στην prime time της Παρασκευής και βρέθηκε απέναντι στο X Factor, το οποίο πέρα από την ίδια ώρα προβολής ως μουσικό talent show, θεωρείται ο ανταγωνιστής του.

Το The Voice στον ΣΚΑΙ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής καθώς σημείωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας μέχρι και το 36,3% στο τέταρτο 23:15 – 23:29. Στο δυναμικό κοινό (18-54) είχε μέσο όρο 29,7% κι έφτασε μέχρι και το 36,2% στο τέταρτο 23:15 – 23:29.

Το X Factor έμεινε αισθητά πίσω καθώς είχε μέσο όρο 8% στο γενικό σύνολο και 7,4% στο δυναμικό κοινό.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

The Voice – 30,5%

X Factor – 8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

The Voice – 29,7%

X Factor – 7,4%

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια