Ράδιο Αρβύλα: Νέο τρέιλερ και ανακοίνωση για την πρεμιέρα και την μέρα προβολής

Ράδιο Αρβύλα: Νέο τρέιλερ και ανακοίνωση για την πρεμιέρα και την μέρα προβολής Facebook Twitter
1

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει με πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ που πλέον θα φιλοξενεί την δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Ράδιο Αρβύλα θα κάνουν μια μόλις εκπομπή την εβδομάδα και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Το Ράδιο Αρβύλα, η πλέον αγαπημένη και καυστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και δέκα χρόνια, επιστρέφει στην ενδέκατη χρονιά του στον ΣΚΑΪ.

Περιττά τα λόγια για την απολαυστική σάτιρα και την ιδιαίτερη σκιαγράφηση της ελληνικής πολιτικής, τηλεοπτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, υπό το πρίσμα του ανεξάντλητου Ράδιο Αρβύλα.

Η εκπομπή που όλοι περιμένουν να επιστρέψει, έρχεται στον ΣΚΑΪ την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 23:45.

Με τους:

Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Αντώνης Κανάκης

Παραγωγή: Tony Productions».

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM
ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια