Ρεπορτάζ του Reuters για την ελληνική αιθαλομίχλη

1

Το διεθνές δημοσιογραφικό πρακτορείο Reuters, δεν μπορούσε να αφήσει απαρατήρητη την αιθαλομίχλη που δημιουργείται τις βραδινές ώρες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, κι έτσι έκανε ρεπορτάζ αναφέροντας πως πρόκειται για συνέπεια της οικονομικής κρίσης.

Παράλληλα γίνεται λόγος για τον περιβαλλοντολογικό αντίκτυπο, αλλά και για τον κίνδυνο για την υγεία, καθώς η μαζική καύση ξύλων μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα, ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. .

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος του κέντρου ελέγχου και πρόληψης τονίζει ότι η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί τους επόμενους δύο με τρεις μήνες διότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Τέλος, το ρεπορτάζ κάνει αναφορά στην έκκληση των συνταξιούχων και της αντιπολίτευσης για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά η κυβέρνηση δεν διατίθεται να πάρει νέα μέτρα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια