Νέες «καμπάνες» του ΕΣΡ για τηλεπαιχνίδια

Νέες «καμπάνες» του ΕΣΡ για τηλεπαιχνίδια Facebook Twitter
2

Νέες «καμπάνες» έριξε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο σε κανάλια για γνωστά τηλεπαιχνίδια, τα οποία όμως συνεχίζονται καθώς φαίνεται ότι τα κέρδη είναι μεγαλύτερα των προστίμων ή ότι υπάρχει κάποια «νομική οδός» για τη μη είσπραξη των προστίμων αυτών. Συγκεκριμένα πρόστιμο 620 χιλιάδων ευρώ και 100 χιλιάδων ευρώ, επέβαλε αντίστοιχα το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και ALPHA για τα τηλεπαιχνίδια Super Game, Τηλεκύβος και Boing.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Παιδιά, μην κάνει κανείς τη βλακεία και πάρει. Σκύβω να φάω φατούρο, αλλά το δοκίμασα. Έτσι, για το γαμώτο, για να μπορώ να βγω και να πω μετά ότι είναι "απάτη" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος καλοθελητής θα σου χώσει καμιά μήνυση...). Εν πάση περιπτώσει, διαβάστε εδώ πώς και γιατί δεν παίζει να είναι όπως δείχνει το πράμα:http://pouftasamegerasime.blogspot.gr/2012/11/blog-post_26.html
υπάρχουν ακόμα βλήματα, που δεν καταλαβαίνουν ότι οι σταθμοί κονομάνε με το ανά κλήση τίμημα. Τα χαζοπάιγνιδα αυτά σταματούν όχι με ανούσια και χαμηλά πρόστιμα αλλά με αυστηρότατα μέτρα και με ενημέρωση των καταναλωτών για την κοροϊδία τους.