Απεργία την Πρωτομαγιά

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

«Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM, πρόσθεσε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις από το ΕΣΡ, το οποίο ωστόσο χρειάζεται ενίσχυση μέσω προσωπικού.

Ακόμη, είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ των Καννών οι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν σε ποικίλο και καλό πρόγραμμα και αυτό αποδεικνύει την αίσθηση αισιοδοξίας στον κλάδο, καλώντας τους παράλληλα να αξιοποιήσουν τα κίνητρα που παρέχει το πλαίσιο ενίσχυσης των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Πρόσθεσε ότι μετά τις τηλεοπτικές άδειες θα ακολουθήσουν οι θεματικές, ενώ για τις ραδιοφωνικές άδειες επανέλαβε ότι η μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο θα γίνει σταδιακά χωρίς καμία ανησυχία σε κανέναν, καθώς το φάσμα θα χωρά περισσότερους σταθμούς.

Τέλος, ο Ν. Παππάς είπε ότι την Τετάρτη αναμένονται ανακοινώσεις για το ζήτημα στήριξης του έντυπου Τύπου καθώς θα υπάρξει κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα, λέγοντας ότι με τις νέες ρυθμίσεις θα προχωρήσουμε με αισιοδοξία και σε αυτόν τον κλάδο.

TV & Media
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM