Game of Thrones: Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης χρειάστηκε 55 νύχτες για να γυριστεί

Game of Thrones: Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης χρειάστηκε 55 νύχτες για να γυριστεί Facebook Twitter
0

Το Game of Thrones είναι γνωστό για τις μεγάλες επικές μάχες του, παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι φίλοι της σειράς δεν έχουν δει τίποτα ακόμη.

Τα γυρίσματα μίας από τις επικές στιγμές της σειράς που οδεύει στο τέλος της ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, ο χρόνος των γυρισμάτων έσπασε το ρεκόρ από τη διάρκεια κάθε προηγούμενης σκηνής μάχης στο GoT.

Αυτό που περιγράφεται ως η μεγαλύτερη σκηνή μάχης της σειράς του HBO, ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 μήνες νυχτερινών γυρισμάτων στο Toome, την τοποθεσία που χρησιμοποιείται για το Winterfell.

Χρειάστηκαν 55 συνεχόμενες νύχτες για να γυριστεί και συνολικά 11 εβδομάδες, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες.

Έτσι έσπασε με αυτόν τον τρόπο, το ρεκόρ που κατείχε ήδη το GoT για την μεγαλύτερη σκηνή μάχης που γυρίστηκε ποτέ στην τηλεόραση, στο επεισόδιο Battle of the Bastards της 6ης σεζόν.

Ένας από τους συντελεστές της σειράς μοιράστηκε την ανάρτηση από το Instagram του βοηθού σκηνοθέτη του Game of Thrones, Τζόναθαν Κουίνλαν, η οποία έχει πλέον διαγραφεί.

Game of Thrones: Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία της τηλεόρασης χρειάστηκε 55 νύχτες για να γυριστεί Facebook Twitter

Στην ανάρτηση ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα από τους παραγωγούς προς τα εκατοντάδες μέλη του συνεργείου που φρόντισαν να ολοκληρωθεί «μία από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες μάχες που έχουν κινηματογραφηθεί ποτέ στην τηλεόραση», όπως τη χαρακτήρισαν.

Τα γυρίσματα διπλασίασαν το ρεκόρ διάρκειας κάθε προηγούμενης μάχης στη σειρά.

Ο Κουίνλαν έγραψε επίσης σχόλιο στη φωτογραφία: «Τα λέει όλα. 55 συνεχόμενες νύχτες, 11 εβδομάδες, τρεις τοποθεσίες. Δεν θα ξαναδείτε ποτέ κάτι τέτοιο».

Το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες για την 8η σεζόν το 2019.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM