Εξελίξεις στο «Έθνος»: Αποχωρούν ο Μάρης και συνεργάτες του

Εξελίξεις στο «Έθνος»: Αποχωρούν ο Μάρης και συνεργάτες του Facebook Twitter
1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Έθνος», στην ταυτότητα της οποίας δεν υπήρχε σήμερα το όνομα του Δημήτρη Μάρη.

Ο εκδότης απέσυρε από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας το όνομά του, ενώ λίγο αργότερα παραιτήθηκαν δύο στενοί συνεργάτες του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις Τυπολογίες, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ο διευθυντής του Έθνους Μάνος Χωριανόπουλος και ο σύμβουλος περιεχομένου Μάνος Μίχαλος, οι οποίοι ανήκουν στον στενό πυρήνα των έμπιστων συνεργατών του Δ. Μάρη.

Τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ιδιοκτήτη της 24Media Δημήτρη Μάρη, επισημαίνουν οι Τυπολογίες.

Υπενθυμίζεται πως η 24Media έχει την ευθύνη έκδοσης του φύλλου, ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρία είναι η Dimera του Ιβάν Σαββίδη.

TV & Media
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια