ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Πιρς Μόργκαν χαρακτήρισε «ομοφοβικό» το σκίτσο που τον δείχνει χωμένο στα οπίσθια του Τραμπ

Ο Πιρς Μόργκαν χαρακτήρισε «ομοφοβικό» το σκίτσο που τον δείχνει χωμένο στα οπίσθια του Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Πιρς Μόργκαν χαρακτήρισε «ομοφοβικό» ένα σκίτσο που τον απεικονίζει με τον πρόσωπό του χωμένο στα οπίσθια του Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο παρουσιαστής του Good Morning Britain, που φημίζεται για τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του και τις οργισμένες δηλώσεις του, επιτέθηκε στο BBC επειδή προέβαλε το σκίτσο στη διάρκεια ενός επεισοδίου του σατιρικού σόου «The Mash Report». 


Ο Πιρς Μόργκαν κοινοποίησε το σκίτσο στον λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: «Το BBC πιστεύει πως είναι εντάξει να το προβάλλει. Αν όμως απεικόνιζε ισχυρές γυναίκες, θα ξεσπούσε σάλος. Γιατί έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά;». 


Όταν ένας χρήστης τον ρώτησε αν ένιωσε προσβεβλημένος από το σκίτσο, ο παρουσιαστής απάντησε: «Δεν δίνω δεκάρα απλώς σοκάρομαι που το BBC2 πρόβαλε μια τέτοια εικόνα, και κρίνοντας από την ανταπόκριση που είχε το tweet, το ίδιο με μένα νιώθει πολύς κόσμος. Έτσι θα έπρεπε να ξοδεύονται τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών;». 


Ο παρουσιαστής δημοσίευσε τουλάχιστον τέσσερις φορές ακόμη το σκίτσο ενώ το έκανε επίσης αρκετές φορές retweet από άλλους χρήστες. Παράλληλα χαρακτήρισε το σκίτσο «ομοφοβικό», σχολιάζοντας: «Αν ο Τραμπ έβαζε στο Twitter μια τέτοια εικόνα που θα έδειχνε την Χίλαρι Κλίντον μαζί με μια γυναίκα δημοσιογράφο, όλοι αυτοί που τώρα πανηγυρίζουν θα είχαν εκραγεί και έξαλλοι θα του φώναζαν "Σεξιστή! Μισογύνη!Ομοφοβικέ!». 


Πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν με το πλευρό του Πιρς Μόργκαν, αν και οι περισσότεροι δεν πείστηκαν πως ο παρουσιαστής είναι όντως θύμα των περιστάσεων. 


Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος του BBC υπερασπίστηκε την γραμμή του καναλιού σχετικά με το περιστατικό και την σάτιρα που άσκησε η εκπομπή The Mash Report. «Αυτό το χιούμορ είναι γνωστό στο κοινό του BBC που συντονίζεται να δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα», ανέφερε σε ανακοίνωση. 

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM