Αλλαγές στην διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ

Αλλαγές στην διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ Facebook Twitter
0

Σε ανακατατάξεις και προσθήκες νέων προσώπων σε διάφορα πεδία της διοίκησης του προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του καναλιού από σήμερα τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης αναλαμβάνει ο Λοΐζος Ξενόπουλος.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το νέο στέλεχος «εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στον σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών», ενώ ας σημειωθεί ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό -και πριν τις δραματικές εξελίξεις στο Mega- κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Μεγάλο Κανάλι. 

Ομοίως, στο δυναμικό του ΣΚΑΪ προσχώρησε ο Δημήτρης Φίλης ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης προέρχεται από τον χώρο της διαφήμισης, στον οποίο και εργάζεται από το 1997, ενώ επίσης βρισκόταν σε επιτελική θέση στο Mega, όπου και εργαζόταν ως υπεύθυνος προγραμματισμού.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM