Άρθρο του Independent για το κομμένο gay φιλί της ΝΕΤ

Άρθρο του Independent για το κομμένο gay φιλί της ΝΕΤ Facebook Twitter
4

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κομμένη σκηνή από την κρατική τηλεόραση του gay φιλιού στην σειρά Downton Abbey, κάνει λόγο σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα Independent. Αναφέρεται στα παράπονα των τηλεθεατών που έγιναν μέσω twitter καθώς και στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το ενδιαφέρον όμως σε αυτό το άρθρο του Independent επικεντρώνεται στο σημείο όπου γίνεται αναφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών έξω από το Χυτήριο. «Η τηλεόραση τις τελευταίες μέρες έδειχνε παπάδες με σταυρούς στα χέρια που διαμαρτύρονταν και μια γυναίκα που έκανε ναζιστικό χαιρετισμό» επισημαίνει η εφημερίδα, θέλοντας να δώσει το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM