Ο Πίτερ Ντίνκλατζ θεωρεί πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Game of Thrones

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ θεωρεί πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τελειώσει το Game of Thrones Facebook Twitter
0

Παρόλο που οι φαν του Game of Thrones είναι δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι έρχεται το τέλος της τηλεοπτικής σειράς το 2019, ο Πίτερ Ντίνκλατζ όμως θεωρεί ότι είναι η σωστή απόφαση.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον πιο αγαπητό χαρακτήρα των οπαδών της σειράς Τύριον Λάννιστερ, δείχνει έτοιμος να προχωρήσει σε άλλα πρότζεκτ. Η τελευταία του ταινία, I Think We're Alone Now της Ριντ Μοράνο, μόλις έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance.

«Αυτή είναι η τελευταία σεζόν, γι'αυτό είναι αρκετά μεγάλη, είναι μεγάλη σε διάρκεια» ανέφερε στο Variety. «Πραγματικά παίρνουμε το χρόνο μας με αυτή. Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα».

«Ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε με όλα, αυτό είναι και το θλιβερό μέρος της δουλειάς μας, να έχουμε φοβερούς ανθρώπους για σύντομα χρονικά διαστήματα και μετά πρέπει να προχωράμε. Και είναι πάντα στενάχωρο, ειδικά ότι έχεις περάσει πάνω από μερικούς μήνες με κάποιους από αυτούς», αναφέρει.

«Όμως ναι, είναι καιρός. Και από πλευράς ιστορίας, όχι μόνο για τις ζωές μας. Πιστεύω ότι εάν το τράβαγαν παραπάνω...είναι η τέλεια στιγμή για να τελειώσει. Πολλές φορές οι τηλεοπτικές σειρές διαρκούν παραπάνω απ'ότι θα έπρεπε».

Ο Ντίνκλατζ ανέφερε ότι βρίσκονται περίπου στη μέση των γυρισμάτων της σεζόν, έτοιμοι για την πρεμιέρα της σειράς για το 2019.

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM