Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση την τηλεοπτικών αδειών- Νομοσχέδιο για πολίτες που δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση την τηλεοπτικών αδειών- Νομοσχέδιο για πολίτες που δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Βρισκόμαστε μισό βήμα πριν από την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή τη διαδικασία. Κερδισμένο είναι το πολιτικό σύστημα από τη μάχη απέναντι σε μια κατάσταση ανομίας, ώστε μετά από πολλά χρόνια να μπει τέλος. Δεν θα διεκδικήσω το μονοπώλιο αυτής της μάχης απέναντι σε κάποιους που κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν τη πολιτεία στο σβέρκο. Τα οφέλη θα είναι για όλο το πολιτικό σύστημα» υπογράμμισε ο κ. Παππάς.

Το θέμα έθεσε ο προεδρεύων του Σώματος της Ολομέλειας Νικήτας Κακλαμάνης, καλώντας τον υπουργό να ενημερώσει τη Βουλή για το που βρίσκεται το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, με αφορμή επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, σχετικά με την ανεπαρκή κάλυψη τηλεοπτικού σήματος στην Επικράτεια.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την κάλυψη δορυφορικού σήματος σε παραμεθόριες περιοχές και νησιά, μια δράση, όπως είπε, της οποίας η υλοποίηση ξεκίνησε την άνοιξη του 2017 για να καλυφθούν «λευκές περιοχές».

«Πάνω από 7000 νοικοκυριά έχουν ήδη κάνει χρήση του δικαιώματος δορυφορικής λήψης. Έχουμε και τον τρόπο και τους πόρους, μπορούμε να προχωρήσουμε. Περίπου 400.000 συμπολίτες μας δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα, και αυτό το πρόβλημα θα έρθουμε να το λύσουμε» διαβεβαίωσε.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό επειδή θα δαπανηθούν και άλλα λεφτά από την ΕΕ, να έχουμε εγρήγορση, και κυβέρνηση και Βουλή και Ρυθμιστική Αρχή, για να κάνουμε ότι πρέπει, ώστε να ολοκληρωθεί η σύνδεση οπτικών ινών και το προϊόν υψηλών ταχυτήτων να φτάνει στο πολίτη φθηνά» υπογράμμισε.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM