Επεισόδιο της σειράς «Law & Order» είναι εμπνευσμένο από το σκάνδαλο Γουάινστιν

Επεισόδιο της σειράς «Law & Order» είναι εμπνευσμένο από το σκάνδαλο Γουάινστιν Facebook Twitter
EPA
0

Η αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά «Law & Order: Special Victims Unit» (Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα) συνεχίζει την παράδοση της μεταφοράς στη μικρή οθόνη ιστοριών αληθινών εγκλημάτων που έγιναν πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και τώρα έχει σειρά το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν.


«Θα κάνουμε ένα επεισόδιο για την υπόθεση Χάρβεϊ Γουάινστιν, αλλά δεν θα εκτυλίσσεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας» ανέφερε στο EW ο εκτελεστικός παραγωγός Μάικλ Σερνούσιν. «Είναι ένα πραγματικά σημαντικό επεισόδιο σχετικά με την κουλτούρα του βιασμού σε μια βιομηχανία και θέλαμε να επεκτείνουμε τον νόμο για να ποινικοποιήσουμε αυτό το είδος περιβάλλοντος» ανέφερε.


Στις αρχές Οκτωβρίου, στην εφημερίδα «New York Times» δημοσιεύθηκε άρθρο με τις κατηγορίες ηθοποιών, οι οποίες κατηγορούν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή βιασμό.


Στη συνέχεια ξεκίνησε μία χιονοστιβάδα κατηγοριών για τους Κέβιν Σπέισι, Τζέιμς Τόμπακ και Μπρετ Ράτνερ και πολλούς άλλους.


Ο Γουάινστιν απομακρύνθηκε από την εταιρεία Weinstein Company, της οποίας είναι συνιδρυτής.


Το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς δεν θα εκτυλίσσεται στο Χόλιγουντ, αλλά στον τομέα των αερομεταφορών.
Οι σεναριογράφοι του Special Victims Unit ήδη είχαν αρχίσει να γράφουν για το επεισόδιο, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.


«Ετοιμάζαμε στην πραγματικότητα μια ιστορία για τους πιλότους των αεροπορικών εταιρειών και για το τι λέσχη αγοριών αποτελούν» ανέφερε ο Σερνούσιν. «Ετοιμάζαμε την ιστορία και είπαμε: "Αυτό ακριβώς συμβαίνει στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Είναι το ίδιο περιβάλλον"».


Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί το 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM