Το Playboy αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ιστορία με εξώφυλλο έναν άντρα μόνο του

Το Playboy αποχαιρετά τον Χιού Χέφνερ και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ιστορία με εξώφυλλο έναν άντρα μόνο του Facebook Twitter
0

Το Playboy αποφάσισε να τιμήσει τον Χιού Χέφνερ, που πέθανε πριν από περίπου ένα μήνα, και κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον ίδιο σε νεαρότερη ηλικία- κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού.

Το εξώφυλλο του τεύχους Νοέμβριος/ Δεκέμβριος 2017 φιλοξενεί ένα φωτογραφικό πορτρέτο του διάσημου εκδότη, το οποίο είχε τραβήξει ο Λάρι Γκόρντον το 1965. Ο Χέφνερ είχε γεννηθεί το 1926, οπότε στην φωτογραφία είναι περίπου 39 ετών.

Αν και ο Χιού Χέφνερ είναι ο 11ος άντρας που πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο είναι διάσημο για τα διάσημα και μη κουνελάκια» του, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Playboy που απεικονίζεται εντελώς μόνος του, χωρίς την παρουσία οποιαδήποτε γυναίκας δίπλα του. 

Εκτός από το ιδιαίτερο εξώφυλλο προς τιμήν του δημιουργού του, το Playboy έχει αφιερώσει στον Χιού Χέφνερ και τις πρώτες έξι σελίδες του περιοδικού όπου και εκθειάζει τον μοναδικό τρόπο ζωής του διάσημου εκδότη. Το εκτενές αφιέρωμα περιέχει επίσης και ένα κομμάτι που έγραψε για τον πατέρα του ο γιος του, Κούπερ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, «το νέο τεύχος προαναγγέλλει το προσεχές αφιέρωμα 100 σελίδων στον άντρα που άλλαξε τον κόσμο με το όραμά του και την εταιρία του». Ο Χιού Χέφνερ πέθανε δύο ημέρες πριν εκδοθεί το τεύχος, προσθέτει η ανακοίνωση. 

Βάζοντας ως υποθήκη τα έπιπλά του ώστε να πάρει δάνειο και δανειζόμενος τα υπόλοιπα χρήματα από συγγενείς και φίλους, ο Χέφνερ κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Playboy τον Δεκέμβριο του 1953, με εξώφυλλο την Μέριλιν Μονρόε γυμνή ενώ την ίδια χρονιά ίδρυσε και την εταιρία Playboy Enterprises, Inc.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM