Η τελευταία «ακραία» λύση του Game of Thrones για να καταπολεμήσει τα spoilers της 8ης σεζόν

Η τελευταία «ακραία» λύση του Game of Thrones για να καταπολεμήσει τα spoilers της 8ης σεζόν Facebook Twitter
0

Η διαρροή επεισοδίων και πληροφοριών για το σενάριο του Game of Thrones έχει προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στους παραγωγούς της σειράς, που αποφάσισαν να λάβουν ένα νέο μέτρο για να καταπολεμήσουν το φαινόμενο- θα λένε στους ηθοποιούς τις ατάκες μέσω ακουστικού στο αυτί. 

Παρόλο που η παραγωγή του όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones αναμένεται να ξεκινήσει του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως πριν το 2019 δεν θα έχει βγει τίποτα στον αέρα, οι παραγωγοί πίσω από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά εργάζονται ήδη σκληρά για να καταπολεμήσουν τους χάκερς, τις διαρροές και τα spoilers για το φινάλε. 

Τον περασμένο μήνα, έγινε γνωστό πως οι ηθοποιοί θα γυρίσουν πολλαπλά φινάλε για το σόου, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πραγματικό πριν το τελευταίο επεισόδιο. Νωρίτερα μες στην εβδομάδα, το σάιτ Watchers on the Wall ανέφερε πως γύρω από το πλατό έχουν στηθεί σιδερένιοι τοίχοι για να προστατευτούν τα γυρίσματα από περίεργα βλέμματα, ακόμη και drones. Και τώρα ο ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau δηλώνει στην φινλανδική τηλεόραση πως οι πρωταγωνιστές δεν θα λάβουν καν τα σενάρια για την τελευταία σεζόν- αντ' αυτού θα τους λένε τις ατάκες στο αυτί μέσω μικρών ακουστικών. 

Στις πρώτες σεζόν, πριν το Game of Thrones γίνει το τηλεοπτικό φαινόμενο που είναι σήμερα, οι ηθοποιοί έπαιρναν το σενάριο γραπτώς. Όσο όμως άρχισε να αυξάνεται το επίπεδο ασφαλείας, ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό. Οπότε τα ακουστικά για τα αυτιά φάνηκαν στους υπευθύνους μια καλή λύση.

Ο Liam Cunningham, που υποδύεται τον Ser Davos Seaworth, δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή του πως έχει έξι σενάρια στον υπολογιστή, «τα οποία δεν μπορώ να ανοίξω λόγω των κωδικών ασφαλείας που έχουν», κάτι που σημαίνει πως μερικοί από τους πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν σενάρια, χωρίς ωστόσο να μπορούν κιόλας να τα διαβάσουν.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM