ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor Ελλάδας - 11 διάσημοι στην πρώτη ομάδα

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο Survivor Ελλάδας - 11 διάσημοι στην πρώτη ομάδα Facebook Twitter
0

Το δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει οι 24 συμμετέχοντες για το «Survivor» που θα κληθούν να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Σύμφωνα με τον Σκάι, οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες είναι οι εξής:

Ομάδα 1: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.


Ομάδα 2: Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία και θα δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.

Το Survivor Ελλάδας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως και Τετάρτη την ίδια ώρα. 

Τα λεμε σε 5 μηνες...let the Games begin! ?#Survivor #13thFEB #SKAITV #5monthsDominicana #EXCITED #alwaysYOLO

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM