Καλλιάνος: Στην ΕΡΤ έπεσα θύμα bullying - Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους να με λιντσάρουν

Καλλιάνος: Στην ΕΡΤ έπεσα θύμα bullying - Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους να με λιντσάρουν Facebook Twitter
4

Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη του ο μετεωρολόγος και στέλεχος της Ν.Δ. Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος κατήγγειλε παράλληλα ότι όταν ξανάνοιξε η ΕΡΤ έπεσε θύμα εκφοβισμού. "Έπεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν" κατήγγειλε ο κ. Καλλιάνος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε χονδροειδεστάτη και λανθασμένη κίνηση της ΝΔ το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή την ΕΡΤ. «Μιλάω έξω από τα δόντια, δεν χαϊδεύω αυτιά», σημείωσε.

"Τα χρόνια που ήμουνα στην ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ καλή τότε, με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση... Τελείως διαφορετική είναι σήμερα. Δυστυχώς έχει πλέον μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν αρχισυντάκτες", είπε επίσης ο κ. Καλλιάνος.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Καλά, δεν νομίζω να βλέπανε όλοι έρτ με τον σαμαρα και να χτύπαγε 40αρια.Άλλα η αλήθεια είναι αυτή. Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κουμάντο κάνουν οι συνδικαλιστές και ιδίως οι συνδικαλιστές της αριστεράς και του πασόκ. Παλιά ήταν η κλαδική και τώρα είναι η συριζαικη.