Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων

Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ανατροπή στο «παρά πέντε» για τον ΔΟΛ καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το δώρο των Χριστουγέννων.

Η καταβολή του δώρου αναμένεται να οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης αλλά και την αναστολή της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην επόμενη ώρα θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ.

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM