Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος - Του έκανε μήνυση Υπουργός

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος - Του έκανε μήνυση Υπουργός Facebook Twitter
5

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπουργός Υποδομών μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης για συκοφαντική δυσφήμηση. Η σύλληψη έγινε έξω από το σπίτι του Στέφανου Χίου την ώρα που αποχωρούσε για κεντρικά γραφεία της εφημερίδας.

Η μήνυση αφορά προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό τη Δευτέρα. O Στ, Χίος κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος ανήρτησε και μια φωτογραφία του μέσα από το περιπολικό και σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα του αναφέρει:

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος - Του έκανε μήνυση Υπουργός Facebook Twitter

Εύχομαι να περάσω καλα

Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής

Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε

Δημοκρατία επι συριζα

Να την απολαύσουμε

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πολυ ωραια η πρακτικη καποιων !Οταν διωκεται καποιο απο τα "παρασιτα", τα ενδεδυμενα με τον μανδυα του δημοσιογραφου,κραυγαζουν "πληττεται η ελευθερια του τυπου".Ειναι οι ιδιοι οι οποιοι οταν διωκεται ενα αρχιλαμογιο το οποιο παριστανοντας τον "επιχειρηματια" εχει "φεσωσει"οχι μονο το κρατος αλλα και οποιον ειχε την ατυχια να συνεργασθει μαζι του ουρλιαζουν"διωκεται η επιχειρηματικοτητα" ! Η οταν διωκονται καποιοι εξωνημενοι και χρηματιζομενοι κρατικοι η δημοτικοι υπαλληλοι ομιλουν για διωξεις κατα του...δημοσιουπαλληλικου κλαδου !Ολοι οι επαγγελματικοι τομεις εχουν και διαμαντια και σκουπιδια.Δυστυχως τα δευτερα κατα κανονα ειναι περισοοτερα.Η προσπαθεια να ισοπεδωθουν ολοι οι μετεχοντες σε εκαστο κλαδο δεν ειναι μονον "εκ του πονηρου",ειναι και ακρως προσβλητικη για ολους εκεινους οι οποιοι ειναι σωστοι και εντιμοι επαγγελματιες.Εγω παντως αν ημουν δημοσιογραφος δεν θα αποκαλουσα ποτε τον περι ου ο λογος "συναδελφο".Το πολυ πολυ να τον αποκαλουσα "απασχολουμενο στον ιδιο επαγγελματικο κλαδο".Λεπτομερεις,θα μου πειτε.Ισως.Αλλα και οι λεπτομερειες,οπως και οι λεξεις, εχουν την σημασια τους.
Στο Ελλάντα μπορεις να βρίζεις δημοσίως χυδαία τον οποιονδήποτε και κανείς να μη σου κάνει τπτ. Εβριζε χυδαία μεχρι κ τα θυματα της τρομοκρατικής επιθεσης στο Ορλάντο κ οι εισαγγελεις "πετούσαν αετό" είχαν να ασχοληθούν με το αν ο Βέλιος υποβοηθήθηκε για να γλυτωσει απ'τον καρκίνο. Βεβαια απο την αλλη δεν υπαρχουν κ νομοι για hate speech μισαλλοδοξια υποκινηση ρατσισμου ομοφοβίας αλλα κ να υπηρχαν ποιος θα τους εφαρμοζε?! Καθημερινότητα ο παραλογισμός στην βαλκάνια κόλαση! Κολύμπι στον βόθρο η επιβίωσή μας!