Δεσμεύτηκε ο τίτλος της "Ελευθεροτυπίας"

Δεσμεύτηκε ο τίτλος της "Ελευθεροτυπίας" Facebook Twitter
0

To Μονομελές Πρωτοδικείο με προσωρινή απόφαση που εξέδωσε διέταξε τη δέσμευση του τίτλου της "Ελευθεροτυπίας" μετά από αίτηση εννέα συντακτών της.

Παράλληλα, το δικαστήριο απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης της εκδότριας Χ.Κ. Τεγόπουλος για ποσό μέχρι 1,9 εκατ. ευρώ.

Οι εννέα συντάκτες προσέφυγαν διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Πρόκειται για τους  Γ.Παντελάκη, Γ.Καρελιά, Κ.Κατή, Φ. Απέργη, Χρ. Παπασταθοπούλου, Χρ. Κοραή, Μ. Δέδε, Κ.Τσαπόγα και Δ. Αντύπα.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου, ημέρα συζήτησης της προσφυγής.

Χθες, εξάλλου, οι εργαζόμενοι στη Χ.Κ. Τεγόπουλος εξέλεξαν τη συντακτική επιτροπή που θα συντονίσει την έκδοση του “απεργιακού” φύλλου της Ελευθεροτυπίας, βάσει της σχετικής απόφασης της συνέλευσης.


Η νέα συντακτική επιτροπή είναι: Τριάντης Γιάννης: 90 ψήφοι, Δεληπέτρος Βαγγέλης: 73 ψήφοι , Ζέρβας Χρήστος: 71 ψήφοι, Τζεδάκης Γιώργος: 67 ψήφοι, Μέγας Χρήστος: 47 ψήφοι.


Σήμερα όλοι οι συντάκτες της “Ελευθεροτυπίας”, της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” και του enet.gr έχουν συγκέντρωση στο κτίριο της εφημερίδας προκειμένου να οργανωθεί η έκδοση του “απεργιακού φύλλου”.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ