Επιδόθηκαν στη ΓΓΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα του Star κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα

Επιδόθηκαν στη ΓΓΕΕ τα ασφαλιστικά μέτρα του Star κατά Σαββίδη και Καλογρίτσα Facebook Twitter
0

Επιδόθηκαν σήμερα με δικαστικό επιμελητή στη ΓΓΕΕ, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Star κατά της συμμετοχής των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη και του Ιωάννη - Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, την Παρασκευή 19 Αυγούστου. 

Η αίτηση θυροκολλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, όπου βρίσκεται σταθερά σε εξέλιξη η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που μπορούσε να επιδοθεί η αίτηση, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος του Star, καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, «κι επειδή δεν υπάρχει κανείς να την παραλάβει τη θυροκολλήσαμε».

To τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο εκπροσωπείται στην δημοπρασία που διεξάγεται από τον Κάρολο Αλκαλάι, ζητά τον αποκλεισμό των δύο εταιρειών από τις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού και την αναστολή της διενέργειας της δημοπρασίας.

Σύμφωνα με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η συμμετοχή των εταιριών Σαββίδη και Καλογρίτσα παραβιάζει όρους του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το Star, υπάρχει η παραβίαση του όρου ότι οι υποψήφιες υπό σύσταση ανώνυμες εταιρίες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ οι δύο εταιρείες δεν περιορίζονται στον τομέα των ΜΜΕ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM