Επιστρέφει το L' Officiel

Επιστρέφει το L' Officiel Facebook Twitter
0

Από πέρσι συζητιόταν η επιστροφή του τίτλου του L' Officiel, ενός από τα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά, του οποίου η τύχη στην Ελλάδα - και μετά τις δραματικές εξελίξεις στον Τύπο - δεν ήταν ακριβώς ρόδινη, ούτε στην αυτόνομη έκδοση του ούτε ως συνοδευτικό μεγάλης εφημερίδας. 

Τώρα, όμως, και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι, ο δημοφιλής τίτλος φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα, ως αυτόνομη έκδοση και πολύ πιθανώς ως θεματική. 

Στη διεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται η Μόλλυ Ανδριανού, η οποία έχει αναλάβει το επαναλανσάρισμα του περιοδικού στην ελληνική αγορά, ενώ τις διαδικασίες για να έρθει το περιοδικό στην Ελλάδα κίνησε ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα ο τηλεοπτικός παραγωγός και εκδότης, Δημήτρης Αργυγόπουλος. 

Δεν είναι ακόμη σαφές, αν το περιοδικό θα είναι μηνιαίο ή αν θα κυκλοφορεί ως τριμηνιαία θεματική έκδοση - "Officiel Mykonos", ενώ επίσης δεν έχουν γίνει γνωστές οι υπογραφές που θα πλαισιώσουν το περιοδικό μόδας σε μια εποχή που η αγορά αναζητά κάτι φρέσκο στον συγκεκριμένο τομέα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM