Το σκληρό παιχνίδι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με τους δημοσιογράφους και τα tabloids

0

Τον Οκτώβριο του 2016, όταν πλέον είχαν αρχίσει οι πρώτες διαρροές για το κρυφό ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός βρισκόταν στο Τορόντο και εκείνος περνούσε πλέον ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στον Καναδά. 

Όταν οι σύμβουλοι του έθεσαν θέμα για το ότι ο δεσμός πλέον κινδύνευε από το κυνηγητό των παπαράτσι, η Μαρκλ είχε μια ιδέα: να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι φίλων της ως κάλυψη των κινήσεων τους με τον Χάρι. Ο λόγος για το ζεύγος Μπεν και Τζέσικα Μαλρόνι που με χαρά τους προστάτευαν τη σχέση του ζευγαριού από τα φωτογραφικά φλας και τους περίεργους. 

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Μπεν Μαλρόνι είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά Μπράιαν Μαλρόνι, ο οποίος μάλιστα είχε φιλοξενήσει τη αδικοχαμένη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στον Καναδά. 

Ειδικά, ο Χάρι συνδέθηκε με στενή φιλία με τον Μπεν, που είχε γνωρίσει την Νταϊάνα σε εκείνο το ταξίδι, ενώ μαζί με τη Μαρκλ αγάπησαν στ' αλήθεια την οικογένεια των φίλων - προστατών τους και τα τρία παιδιά τους. Κατά τους βιογράφους, η παρέα με αυτούς τους ανθρώπους εκτός από προστασία, προσέφερε στην ηθοποιό και τον πρίγκιπα την ευκαιρία να γνωριστούν πραγματικά καλύτερα και να ερωτευθούν ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. 

Υπήρξαν, όμως, και οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό τους, όταν τα media προκάλεσαν τον πρώτο σοβαρό τριγμό στη σχέση τους και ο πρίγκιπας Χάρι κυριολεκτικά πανικοβλήθηκε, προσπαθώντας να χειριστεί την κατάσταση. Αυτός δημιουργήθηκε, όταν παραποιήθηκαν κάποιες ερωτικές σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστούσε η Μαρκλ στη σειρά "Suits" και δημοσιεύθηκαν «πειραγμένες» σε πορνογραφικά sites. 

Τότε ήταν που και η Μαρκλ αναστατώθηκε πιστεύοντας πως τα βρετανικά media πλέον την καταδιώκουν σε κάθε της βήμα. Τα tabloids έγραφαν ότι ο δεσμός διαλύθηκε και ακριβώς έναν μήνα μετά προέκυψε η πρώτη γραπτή ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι που κατηγορούσε ανοιχτά τα ΜΜΕ για τη σεξιστική / ρατσιστική συμπεριφορά τους εναντίον της αγαπημένης του. 

Τόσο ο προσωπικός τόνος της ανακοίνωσης, όσο και το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση του ο νεαρός πρίγκιπας, δημιούργησαν αναστάτωση στο παλάτι του Κένσιγκτον, όμως, κατά τους βασιλικούς βιογράφους αυτή ήταν και η στιγμή που το συγκεκριμένο ζευγάρι απέδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται τους δημοσιογράφους και τις καταστάσεις, να αναποδογυρίζει το παιχνίδι του «κυνηγητού» που κάποτε στέρησε τη ζωή της Νταϊάνα και να σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο όταν πρέπει...

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ