Απεργία την Πρωτομαγιά

To πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου: το ψάρι χωρίς πρόσωπο

0

Περισσότερα από 100 σπάνια είδη ψαριών και πλασμάτων βυθού ανακαλύφθηκαν από τους επιστήμονες στα ανατολικά του αυστραλιανού βυθού. Μεταξύ αυτών και το "ψάρι χωρίς πρόσωπο", ένα τρομακτικό πλάσμα χωρίς καθόλου πρόσωπο που το στόμα του κρύβεται ουσιαστικά κάτω από το κεφάλι του. 

Αλλά αυτό το πλάσμα δεν είναι το μόνο που έχει εντυπωσιάσει τους επιστήμονες: υπάρχει το ψάρι - σαύρα, ένα άλλο ψάρι με τρία πόδια (!) και μερικά ακόμη ευρήματα που δίνουν τροφή σε νέες επιστημονικές έρευνες, καθώς το 10% αυτών των ανακαλύψεων προσφέρουν απολύτως νέα δεδομένα στην υπάρχουσα βιβλιογραφία. 

To πιο τρομακτικό πλάσμα του κόσμου: το ψάρι χωρίς πρόσωπο Facebook Twitter
Το ψάρι - σαύρα

Σύμφωνα με τον δρ Μάρτιν Γκόμον, ιχθυολόγο, το σύνολο των ανακαλύψεων αναμένεται να φωτίσει την ιστορία της εξέλιξης των πλασμάτων του βυθού και φυσικά έχοντας ως δεδομένο ότι το 95% της ζωής των βυθών του πλανήτη είναι κάτι με το οποίο δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να ασχοληθεί η επιστήμη. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ