Όταν οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να θανατώσουν τη Nelly, επειδή ήταν άρρωστη, η κτηνίατρος είχε κάτι να πει

1

Η μόλις 15 εβδομάδων Nelly μόλις έχει φτάσει στο χειρουργικό τραπέζι του κτηνιατρείου. Πάσχει από μία ασθένεια του ήπατος και οι ιδιοκτήτες της δεν έχουν το απαιτούμενο οικονομικό ποσό, γι' αυτό και αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση για το κουτάβι είναι η ευθανασία. 

Όμως, όχι στη βάρδια της Fay. Η φοιτήτρια κτηνιατρικής που εργάζεται ως δόκιμη ακόμη στο κτηνιατρείο δεν έχει σκοπό να το βάλει τόσο εύκολα κάτω, να επιλέξει την εύκολη λύση και να επιτρέψει να θανατωθεί η Nelly. "Τη μέρα που μου την έφεραν, έτρεχε χαρούμενη πάνω κάτω, δάγκωνε τα τα μπατζάκια του παντελονιού και τότε αποφάσισα ότι μου ανήκει και θα την πάρω μαζί μου στο σπίτι", λέει η νεαρή κτηνίατρος. 

Επίσης, την ίδια μέρα αποφάσισε ότι θα ξεκινήσει έρανο για να συγκεντρωθεί το ποσό της εγχείρισης. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 3.000 λίρες. 

Τώρα η Nelly αντιδρά πολύ καλά στη φαρμακευτική αγωγή πριν από το χειρουργείο και απολαμβάνει τις στιγμές με τη νέα της οικογένεια. Πέρα από την έκβαση του χειρουργείου, η κτηνίατρος απέδειξε ότι αξίζει να προσπαθείς, ακόμη κι αν όλες οι πιθανότητες είναι κόντρα. Και ότι η ζωή μετριέται σε αγάπη, όχι σε χρήματα, αρκεί να θέλει κανείς να προσπαθήσει... 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM