Απεργία την Πρωτομαγιά

Τζίμης Πανούσης: Ο Τσίπρας είναι ένας επικίνδυνος, αδίστακτος άνθρωπος

5

«...Απασχολούν τη ζωή μας πρόσωπα που, πώς να σου πω, όχι σημασία δεν θα τους έδινες, ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Παππάς, άτομα πολύ χαμηλού επιπέδου. Αυτό είναι που με στενοχωρεί περισσότερο απ' όλα. Μας απασχολούν αυτοί οι άνθρωποι με το ζόρι. Θ' ανοίξεις μια εφημερίδα, ένα περιοδικό και θα δεις αυτά τα γελοία άτομα, τα οποία είναι και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.

Δηλαδή, τα αγγλικά αυτά που μιλάει ο Τσίπρας -ιν Γκρις νάου γουί άλρεντι ιτ χαβ ίτεν δε κάμελ εντ νάου δερ ιζ ονλι δεν κιου!- αυτό το πράγμα δεν είναι αστείο. Παρ' όλο που το λέω ως αστείο και στην παράσταση. Όταν έχει το θράσος ένας αγράμματος άνθρωπος, να λέει αυτές τις αρλούμπες στα αγγλικά και εκθέτει έναν ολόκληρο λαό, ανεξάρτητα από το αν τον έχεις ψηφίσει ή όχι, δεν παύει είναι πρωθυπουργός της χώρας που εμένα με εκθέτει...».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στο Reader.gr, στην οποία δεν χαρίστηκε. Σε κανέναν. 

Διεθνή
5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Πες το θεωρία συνωμοσίας, αλλά διαβάζοντας όλη τη συνέντευξη του στο reader και τα σχέδια του να ανεβάσει παράσταση "Βάρκιζα τέλος" και να ξεμπροστιάσει την αριστερά, ο θάνατός του τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν μου φαίνεται και τόσο αθώος.
Aπασχολούν τη ζωή μας πρόσωπα που, πώς να σου πω, όχι σημασία δεν θα τους έδινες, ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Παππάς, άτομα πολύ χαμηλού επιπέδου. Αυτό είναι που με στενοχωρεί περισσότερο απ' όλα. Μας απασχολούν αυτοί οι άνθρωποι με το ζόρι. Θ' ανοίξεις μια εφημερίδα, ένα περιοδικό και θα δεις αυτά τα γελοία άτομα, τα οποία είναι και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Δηλαδή, τα αγγλικά αυτά που μιλάει ο Τσίπρας -ιν Γκρις νάου γουί άλρεντι ιτ χαβ ίτεν δε κάμελ εντ νάου δερ ιζ ονλι δεν κιου! - αυτό το πράγμα δεν είναι αστείο. Παρ' όλο που το λέω ως αστείο και στην παράσταση. Όταν έχει το θράσος ένας αγράμματος άνθρωπος, να λέει αυτές τις αρλούμπες στα αγγλικά και εκθέτει έναν ολόκληρο λαό, ανεξάρτητα από το αν τον έχεις ψηφίσει ή όχι, δεν παύει είναι πρωθυπουργός της χώρας που εμένα με εκθέτει...».Τα είπε όλα.._
Να πούμε ότι το δεύτερο τέκνο ωρίμασε πάρα πολύ τον Τζιμάκο.Άρχισε να βλέπει τα πράγματα και από τη φαιδρή τους όψη. Από την Katyusha σε αυτή τη συνέντευξη αυτό είναι εμφανές.