Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο αληθινός θρύλος πίσω από το τρομακτικό Νησί με τις Κούκλες

0

Στην περιοχή Xochimilco στο Μεξικό βρίσκεται ένα μικρό νησί που εδώ και χρόνια αποτελεί τουριστική ατραξιόν για το τρομακτικό θέαμα που έχει να προσφέρει: εκατοντάδες κούκλες διακοσμούν την περιοχή, δέντρα και ακτή, πέτρες και δρόμους.


Πίσω από αυτό το θέαμα κρύβεται η αληθινή ιστορία ενός άντρα, του Julian. Όταν πρωτοαφίχθηκε στο νησί, λίγο καιρό μετά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σκληρό περιστατικό. Βρήκε το άψυχο κορμί ενός παιδιού. 

Από τότε υποστήριζε ότι το φάντασμα του παιδιού τον καταδίωκε, γι' αυτό γέμιζε σταδιακά το νησί με παιχνίδια, προκειμένου να εξευμενίσει το πνεύμα του. Η εμμονή του, μέρα τη μέρα γινόταν όλο και πιο έντονη: έφτανε στο σημείο να ανταλλάσσει αντικείμενα προκειμένου να του δώσουν κούκλες ως προσφορά για το νεκρό κορίτσι, που ισχυριζόταν ότι τάραζε τις νύχτες του στο νησί. 

Το 2001, ο Julian βρέθηκε νεκρός. Στο ίδιο κανάλι που ο ίδιος είχε βρει το νεκρό κοριτσάκι. Πολλοί από τους ντόπιους πιστεύουν ακράδαντα τον θρύλο και την κατάρα. Άλλοι πιστεύουν απλώς στην επισκεψιμότητα από τουρίστες που το τρομακτικό αυτό νησί εξασφαλίζει στην περιοχή. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ