«Οι μανάδες μας είναι πόρνες»

1

Πώς είναι να μεγαλώνει ένα κορίτσι σε έναν οίκο ανοχής, όχι επειδή εργάζεται εκεί, αλλά επειδή είναι ο χώρος εργασίας της μητέρας του; Με τι σημάδια, στην ψυχή και το σώμα, εγκαταλείπει μια γυναίκα τη red-light district, του Μουμπάι, τη διαβόητη Kamathipura, για να ζήσει μετά με τις δικές της δυνάμεις; 15 νεαρές Ινδές αφηγούνται τη δική τους ιστορία, μια ιστορία κατά την οποία ο οίκος ανοχής γίνεται το σπίτι ανατροφής τους, η γειτονιά τους μια γειτονιά μισητή και γεμάτη τρόμους για τις "έντιμες" γυναίκες, που όμως αυτά τα κορίτσια για καιρό θεωρούσαν ασφαλή τόπο. Όμως, τις περισσότερες φορές, πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη από βιασμούς, παρενοχλήσεις, κακοποίηση και διακρίσεις στο σχολείο, στον δρόμο παντού. Πώς ξεφεύγει κανείς, λοιπόν, απ' όλα αυτά; Η συνέχεια στο συγκλονιστικό βίντεο. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
η γειτονιά τους μια γειτονιά μισητή και γεμάτη τρόμους για τις "έντιμες" γυναίκες, που όμως αυτά τα κορίτσια για καιρό θεωρούσαν ασφαλή τόπο. Όμως, τις περισσότερες φορές, πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη από βιασμούς, παρενοχλήσεις, κακοποίηση και διακρίσεις στο σχολείο, στον δρόμο παντού Πηγή: www.lifo.grΟι "έντιμες" γυναίκες να μην ξεχνάνε ότι, αν αυτά τα κορίτσια είναι κόρες ιεροδούλων, και αυτές είναι κόρες πελατών (γιατί σχεδόν όλοι, αν όχι όλοι, οι άντρες έχουν κάνει σεξ με μία γυναίκα που δουλεύει σαν πόρνη).Γιατί η πόρνη δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρξει ο πελάτης.