ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ζήτησαν από οδηγούς σε υδροφόρες να πληρώσουν διόδια- Ενώ πήγαιναν να σβήσουν φωτιά

Ζήτησαν από οδηγούς σε υδροφόρες να πληρώσουν διόδια- Ενώ πήγαιναν να σβήσουν φωτιά Facebook Twitter
Φωτ.: αρχείου: Sooc
0

Απόλυτο παραλογισμό καταγγέλλει η ΠΟΕ ΟΤΑ μετά το περιστατικό με οδηγούς υδροφόρων που τους ζήτησαν να πληρώσουν διόδια ενώ πήγαιναν να σβήσουν φωτά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση- καταγγελία της ΠΟΕ ΟΤΑ το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό. «Ο απόλυτος παραλογισμός. Οδηγοί των υδροφόρων του Δήμου Νέστου κλήθηκαν και πλήρωσαν διόδια στην Εγνατία Οδό την ώρα που είχε σημάνει «κόκκινος» συναγερμός και έτρεχαν να συνδράμουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς εφοδιάζοντας με νερό τα οχήματα της Πυροσβεστικής. » αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως «Το γεγονός αυτό είναι απίστευτο και πέραν κάθε λογικής. Να κινητοποιείται ένας ολόκληρος μηχανισμός προκειμένου να αντιμετωπιστεί μία πυρκαγιά και η Εγνατία Α.Ε. να σταματάει τα Δημοτικά Οχήματα για να πληρωθεί τη διέλευση τους. Μα κανείς δεν φρόντισε να λυθεί αυτό το ζήτημα; Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι σε μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο χρόνος παίζει κρίσιμο ρόλο; Κι όμως η παρωδία συνεχίζεται...» αναφέρει η ΠΟΕ ΟΤΑ.

«Είναι μία κατάσταση θλιβερή και όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Καβάλας την έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς τόσο οι οδηγοί των υδροφόρων του Δήμου Νέστου, όσο και οι συνάδελφοι τους του Δήμου Καβάλας και άλλων Δήμων. Στο σταθμό διοδίων της Εγνατίας Α.Ε. που βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων τα οχήματα των Δήμων να καλούνται να πληρώσουν διόδια. Αυτό συνέβη και προ ολίγων ημερών, όταν υδροφόρα του Δήμου Νέστου πήγε να ανεφοδιάσει με νερό πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει φωτιά που έκαιγε στο ύψος της Κοινότητας Πετροπηγής. Το παράλογο, παράδοξο και τραγελαφικό αυτό γεγονός πρέπει να σταματήσει.

»Δήμοι, Υπουργεία και Εγνατία Α.Ε. πρέπει να συνεννοηθούν και να βρουν λύση ώστε η διέλευση των υδροφόρων των Δήμων να είναι ελεύθερη. Ποιος και πότε θα πληρώσει ας τα βρουν. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να πληρώνουν διόδια.

»Δεν πηγαίνουν για καφέ με τις υδροφόρες. Συνδράμουν σε ένα έργο ύψιστης σημασίας όταν μεταφέρουν νερό για την κατάσβεση πυρκαγιών που μπορεί να απειλεί περιουσίες ή και ανθρώπινες ζωές. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους ιθύνοντες να βρουν λύση σε αυτό το ζήτημα και στηρίζει απόλυτα το Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Καβάλας στις όποιες ενέργειες έχει αναλάβει στην κατεύθυνση αυτή. Είναι ντροπή οι εργαζόμενοι να προσφέρουν αγόγγυστα στην κατάσβεση των πυρκαγιών και άλλοι να νοιάζονται για τα αργύρια.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στα Κύθηρα – Εκκενώνονται προληπτικά Κυπριωτιάνικα, Μητάτα και Βιαράδικα

Ελλάδα / Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στα Κύθηρα – Εκκενώνονται προληπτικά Κυπριωτιάνικα, Μητάτα και Βιαράδικα

Η αναζωπυρωμένη πυρκαγιά κατευθύνεται πλέον προς το νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, σε περιοχή διαφορετική από εκείνη που είχε πληγεί προηγουμένως
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή, Δεν ξέρω τι έγινε μετά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος που αναφέρθηκε σε εξάρτησή του από ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών και διάγνωση διπολικής διαταραχής ολοκληρώνοντας την απολογία του είπε πως λυπάται πολύ και πως θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Κυριακής
LIFO NEWSROOM