Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς σήμερα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς σήμερα Facebook Twitter
0


Τα πρώτα δρομολόγια του μετρό ξεκίνησαν στις 9 το πρωί μετά από 48 ώρες απεργίας. Ωστόσο τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Τα συγκεκριμένα μέσα πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγιά τους από τις 09:00 έως τις 21:00.

Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΣΕ και τον προαστιακό ενώ και τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, λόγω της τετραήμερη πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM