Koρυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις για το νομοσχέδιο - Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα

Koρυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις για το νομοσχέδιο - Από το πρωί μέχρι το βράδυ οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0


Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του Ασφαλιστικού – Φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και το ΠΑΜΕ από το πρωί μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Οι διαδηλώσεις ξεκινούν από τις 10  το πρωί.

Το χθεσινό, μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το οποίο ξεκίνησε με συγκέντρωση στην Ομόνοια κατέληξε το απόγευμα στη Βουλή. Όταν η πολυάριθμη πορεία των μελών του ΠΑΜΕ έφτασε στην οδό Αμαλίας μέσω της οδού Φιλελλήνων, μπροστά στη Βουλή βρίσκονταν ήδη συγκεντρωμένοι διαδηλωτές από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και το ΕΠΑΜ.

Για αρκετή ώρα οι ομάδες των διαδηλωτών βρέθηκαν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά του νομοσχεδίου που θα τεθεί το βράδυ προς ψήφιση στη Βουλή ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε μια σιωπηρή αλλά και ειρηνική διαμάχη για το ποιο μπλοκ θα έχει καλύτερη θέση μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η κατάσταση αυτή έληξε με την σχεδόν ταυτόχρονη αποχώρηση.

Στη χθεσινή πορεία του ΠΑΜΕ επικεφαλής ήταν ο Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ παρόντες ήταν και αγρότες κυρίως από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωώσει 15 κατηγορούμενους ενώ είχε κηρύξει ενόχους τους τότε επικεφαλής και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Σωτήρη Τερζούδη, Βασίλη Ματθαιόπουλο, Ιωάννη Φωστιέρη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χαράλαμπο Χιόνη
LIFO NEWSROOM
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία του Σαββατοκύριακου

Ελλάδα / Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία τα Σαββατοκύριακα

Τα νέα στοιχεία της Eurostat φέρνουν την Ελλάδα στην κορυφή της ΕΕ σε ποσοστό εργαζομένων που απασχολούνται τα Σαββατοκύριακα – Πρωτιά για τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους στο εμπόριο
LIFO NEWSROOM