Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό η Αθήνα το Πάσχα

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό η Αθήνα το Πάσχα Facebook Twitter
2

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα μείνει την Κυριακή του Πάσχα η πρωτεύουσα, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων "να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο - λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πρωτομαγιά δεν είναι αργία ειναι απεργία λεει! Τώρα οτι τα τρένα δεν εχουν αργία την πρωτομαγιά μικρή σημασία έχει.Πέρα απ΄την πλάκα, νομίζω ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες στην χώρα μας για να συζητήσουμε σοβαρά για την τροποποίηση του Συντάγματος και την εξαίρεση των Δημοσίων Υπαλλήλων απο το δικαίωμα της απεργίας. Τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια οι Δημόσιοι υπάλληλοι αδιαφορούν συστηματικά και με χαρακτιριστική άνεση για τις συνέπειες των συχνών (χιλιάδων) απεργιών τους στην κοινωνία την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν. Αρνούνται μέχρι και ένα μίνιμουμ SLA κατά την διάρκεια των απεργιών τους! (όπως συμβαίνει παντού στην Ευρώπη). Αποδεικνύεται έτσι οτι δεν έχουν την ωριμότητα που επιβάλλει ο κοινωνικός τους ρόλος για να διαχειριστούν το δικαίωμα της απεργίας.