Καλοκαίρι από αύριο - Πού θα φτάσει τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία;

Καλοκαίρι από αύριο - Πού θα φτάσει τους 31 βαθμούς η θερμοκρασία; Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Και ενώ από σήμερα ήδη οι θερμοκρασίες στη χώρα έχουν σκαρφαλώσει σε υψηλά επίπεδα, μια ακόμη πιο καλοκαιρινή εβδομάδα φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία την Δευτέρα 18 Απριλίου, με τους ανέμους αν και ασθενείς να ευνοούν την μεταφορά σκόνης, ενώ κατά τόπου μπορεί να σημειωθούν και αραιές νεφώσεις. 

Ακόμη πιο καλοκαιρινό σε σχέση με σήμερα θα είναι το σκηνικό στην Αττική με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο, σκαρφαλώνοντας μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ενώ δεν αποκλείεται μετά το απόγευμα να κάνουν την εμφάνισή τους και μερικά σύννεφα.

Ελάχιστα πιο "δροσερό" το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου αν και μετά το μεσημέρι πιθανότατα να εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις. 

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 07 έως 30 βαθμούς Κέλσιου.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στέρεα, Δυτική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κέλσιου. στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, Ανατολική Στέρεα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 10 έως 30 και κατά τόπους 31 βαθμούς Κέλσιου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: ασθενείς τοπικά μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 28 βαθμούς Κέλσιου.

 

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM