Νεκρός ακόμη ένας κατηγορούμενος- πρόσωπο "κλειδί" για την υπόθεση Noor 1

Νεκρός ακόμη ένας κατηγορούμενος- πρόσωπο "κλειδί" για την υπόθεση Noor 1 Facebook Twitter
12

Νέα ερωτηματικά εγείρει ο ξαφνικός θάνατος ενός ακόμη κατηγορουμένου για την περιβόητη υπόθεση της μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Noor 1 το καλοκαίρι το 2014.

Όπως μεταδίδει το Βήμα, ο 32χρονος Ινδός μηχανικός του Noor 1, τρίτο τη τάξει μέλος του πληρώματος, κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας μετά την παρέλευση του 18μηνου χρόνου κράτησής του, φέρεται να αισθάνθηκε στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής αδιαθεσία και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε βρεθεί προσφάτως στο "στόχαστρο" Ελλήνων επιχειρηματιών που κατηγορούνται για την υπόθεση του Νοor 1 και οι οποίοι του απέδιδαν στο δικαστήριο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων εμπλεκομένων.

Στο ίδιο αστυνομικό τμήμα κρατούνται άλλα εννέα μέλη του πληρώματος αλλά και δύο τούρκοι κατηγορούμενοι για μεταφορά της ηρωίνης και προσφάτως υπήρξαν αναφορές του δικηγόρου Πειραιά κ. Γιάννη Γλύκα για τις συνθήκες κράτησής τους.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικούς μήνες είχε βρεθεί νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού άλλος κατηγορούμενος τουρκικής καταγωγής που εθεωρείτο ένας από τους οργανωτές της διακίνησης ηρωίνης. Ακόμη προσφάτως αποκαλύφθηκε ότι την τελευταία διετία είχαν διαπραχθεί στην Τουρκία και στην Ολλανδία έξι δολοφονίες που σχετίζονταν έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση της ηρωίνης.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM