Συμπλοκές με μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών στον Πειραιά

Συμπλοκές με μαχαιρώματα μεταξύ Αφγανών στον Πειραιά Facebook Twitter
6

Συμπλοκές μεταξύ προσφύγων σημειώθηκαν πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά. Τραυματισμένος από μαχαίρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άντρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν ο οποίος δέχτηκε το πλήγμα από ομοεθνή του.

Η ένταση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του συσσιτίου στην πέτρινη αποθήκη του λιμανιού και προκλήθηκε για τη σειρά προτεραιότητας.

Ο τραυματισμένος στο θώρακα Αφγανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενώ οι άντρες του λιμενικού συνέλαβαν το δράστη.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στο σημείο, άμεσα βρέθηκαν εκεί άντρες του Λιμενικού με εξάρτηση για να επέμβουν, κάτι που δεν χρειάστηκε.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Συμφωνώ!Ο Αφγανός δράστης πρέπει να απελαθεί γιατί παραβίασε τον ρατσιστικό νόμο και επετέθη με δολοφονικό όργανο εναντίον ταλαίπωρου πρόσφυγα πολέμου.Επίσης να επέμβει (κάνοντας πορεία λ.χ.?!) και το ΚΕΕΡΦΑ του Πετράν του Κωνσταντίνου για την ανωτέρω ρατσιστική πράξη...
Πολύ μακριά το πήγες. Δηλαδή, δεν μας φτάνουν οι δικοί μας μαχαιροβγάλτες, θα κάνουμε και εισαγωγή; Απέλαση γιατί, ενώ ζητά άσυλο, επιδίδεται σε εγκληματικές ενέργειες.
Συγγνώμη ποια χώρα θα μας τους ζητήσει αυτούς; Ο ένας πετάει παιδιά, οι άλλοι μαχαιρώνονται μεταξύ τους.. Φυσικά δεν υπονοώ τίποτα περί θρησκείας ή έθνους, καθώς και άθεους φιλελεύθερους βορειοευρωπαίους να είχε να διαχειριστεί αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση, τζιχαντιστές θα τους έκανε.Αυτό για τους politically correct self assigned humanitarians.Αν θέλει καποιος να μας εξηγήσει ΤΙ επιδιώκει η κυβέρνηση με αυτούς τους ανθρώπους και τους εξευτελίζει καθημερινά; Είναι εκείνο το σχέδιο του Καμμένου να τους στείλει για Κούγκι; Επειδή και οι υπαίτιοι του χτυπήματος στη Γαλλία μέσω Ελλάδας έφτασαν..Τους άλλους στην Ειδομένη γιατί τους αφήνει εκεί; Τους είπε κανείς πως θα ανοίξουν τα σύνορα;