Άσκηση και στο Κιλκίς διέταξε ο Καμμένος

Άσκηση και στο Κιλκίς διέταξε ο Καμμένος Facebook Twitter
1

Στρατιωτική άσκηση ετοιμότητας, στην οποία συμμετέχουν και πολεμικά αεροσκάφη, είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Την παρακολουθεί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Πρόκειται για μη προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας και ένα σκέλος της εξελίσσεται στην περιοχή του Κιλκίς. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είναι συνήθης πρακτική. Πέρυσι είχαν διεξαχθεί τέσσερις παρόμοιες ασκήσεις.

Το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με στολή παραλλαγής στο υπουργείο και διέταξε ασκήσεις ενάντια στην τουρική προκλητικότητα αλλά και στις κινήσεις των Σκοπίων στην Ειδομένη.

To video από το seleo.gr

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM