Αναστάτωση και πάλι στην Ειδομένη: Νέες φήμες για άνοιγμα των συνόρων

Αναστάτωση και πάλι στην Ειδομένη: Νέες φήμες για άνοιγμα των συνόρων Facebook Twitter
SOOC
0

Φήμες για άνοιγμα των συνόρων κυκλοφορούν και πάλι από χθες στον καταυλισμό της Ειδομένης.

Όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του MEGA, Κλέλια Κλουντζού, κάποιοι από τους λεγόμενους αλληλέγγυους έλεγαν τη Δευτέρα ότι τα σύνορα θα ανοίξουν σε 2-3 μέρες.

Οι πρόσφυγες προγραμματίζουν για σήμερα νέα συγκέντρωση μπροστά στο φράχτη και δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν και πάλι να περάσουν στα Σκόπια.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους που ξεκίνησαν, χθες, κυρίως για αλληλέγγυους. Σε τρία σημεία έξω από την Ειδομένη, οι αστυνομικοί ελέγχουν ταυτότητες, διαβατήρια αλλά και αυτοκίνητα.

Το MEGA αποκάλυψε την Κυριακή ότι δήθεν αλληλέγγυοι μένουν στη Γευγελή, καθώς δεν βρίσκουν ξενοδοχεία στο Πολύκαστρο, και το πρωί επιστρέφουν στην Ειδομένη για να ξεσηκώσουν τους μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή δραστηριοποιούντα 35 ΜΚΟ, εκ των οποίων οι 16 βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM